Alla inlägg den 10 juli 2015

Av Ida-Marie - 10 juli 2015 23:10

Idag är första dagen sedan i söndags som jag haft ork. Har varit igång hela dagen utan vila. Känns underbart!!

Under förmiddagen letade vi kläder och skor till nästa helgs bröllop. Gick sådär. Finns ju nada för denna, just nu, runda kvinna. Mammakläderna på hm kan man ju bara glömma och allt annat har ju helt fel skärning för en gravidfigur. Inte lätt att känna sig snygg just nu inte. Tyvärr!!!

Därefter blev det en tur till Västerås för att kolla på bil. Blev dock uppmötta av den mest obehagligt otrevliga försäljaren någonsin. Familjebil.nu heter företaget och han var verkligen helskum. C och hans pappa fick inte ställa några frågor om den bilen vi var intresserade av, eller någon annan. Då blev han jätteirriterad. Men vem åker och tittar på en bil utan att ställa frågor innan man bestämmer sig helt?!?! Vi hann nog vara där i 5 minuter innan vi åkte igen. Då hade vi inte ens närmat oss bilen tillräckligt för att se hur den verkligen såg ut. Sjukt!!

På väg hem hittade C en bil på blocket. Här hemma i stan. Vi for dit och vips så var vi med en Subaru Outback. Inte riktigt min smak när det gäller utseendet, men den ska tydligen vara rejäl och bra. En säker bil. Det är bra nu när vi snart har två små och kommer att ha det i många år framöver.

Nu ligger jag i sängen och är helg slut. Lilla parveln i magen sparkar dock som en galning och då är det svårt att slappna av för att somna. Måste dock göra ett försök nu.

Godnatt

Presentation


Jag och min sambo har precis flyttat in i vår nyköpta villa tillsammans med vår lilla hankatt Musse. I mars 2013 beräknas vår lilla parvel komma till världen. Vi njuter av vad livet har givit, ger och kommer att ge oss.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards