Alla inlägg den 30 april 2013

Av Ida-Marie - 30 april 2013 15:35

Fick precis ett samtal från Universitetssjukhuset. Brukar aldrig svara när det ringer från dolt nummer, men något fick mig att göra det den här gången. De hade fått ett återbud nu på torsdag och undrade om vi kunde komma klockan 13. Klart vi kan! Skulle släppa allt och åka in på studs om det hade varit så!!


Så nu ska vi alltså få svar på om vår lilla Olivs blåsljud är ett "vanligt blåsljud" eller nåt annat. Förhoppningsvis det förstnämna då såklart, vilket förmodligen är fallet, men oron finns ju tills bevisen finns framför oss.


Hon som ringde var väldigt gullig. Hon sa att hon förstod att vi var oroliga och att det då kunde vara skönt att få detta gjort, så att vi får svar på vad det kan vara. Hon var minsann både mamma och farmor, så hon förstod precis. Hihi, härligt med förstående och trevliga människor.


Om allt ser bra ut så ska mamma och pappa köpa nåt fint till Olivia i helgen (vilket vi iofs skulle ha gjort ändå, men det är ju aldrig fel att ha någon speciell anledning hehe). Vi åker ju till Göteborg på fredag och stannar tills på söndag. Shoppning, Liseberg, Restaurangbesök, Mys och Hotellövernattningar. Detta tillsammans med brorsan och hans familj. Jag är aningens orolig över de täta amningstillfällena, men det får bli som det blir. Vi får i alla fall hoppas att Olivia är nöjd under vår vistelse. Nöjd bebis, nöjd mamma och pappa!

Av Ida-Marie - 30 april 2013 13:13

Med LMFAO på spotify så får denna morsa äta i lugn och ro. Lagom efter den sista tuggan så vill Olivia ha mammas närhet och somnar då på två röda. Mys i soffan blir! Underbart!

Valborgsmässoafton idag ju. Det firas med en tur till brasan med min kära sambo, Olivia, Milla, Jimmy och Levi. Hoppas innerligt att det inte blåser för mycket. Eller regnar. Men är det så, ja då får vi ta på oss rätt kläder helt enkelt. Kläder efter väder right?!

Oj, lillan håller på att äta upp sina händer. Klart även hon måste få lite mat innan vi kan påbörja myser!! Dags för morsan att strippa (för 111 gånger idag haha).

Presentation


Jag och min sambo har precis flyttat in i vår nyköpta villa tillsammans med vår lilla hankatt Musse. I mars 2013 beräknas vår lilla parvel komma till världen. Vi njuter av vad livet har givit, ger och kommer att ge oss.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards