Alla inlägg den 31 augusti 2016

Av Ida-Marie - 31 augusti 2016 21:38

Malva har sovit otroligt bra sedan hon föddes. Hon har sovit i sin säng varje natt, med undantag från vissa dagar den korta perioden då jag ammade. Hon flyttades över till eget rum när hon bara var några månader (minns ej exakt just nu) och hon slutade äta nattetid för längesen. Visst kan det komma någon jobbigare natt ibland när hon vill ha mat eller vi får springa in och stoppa in tutten någon gång, men farligare än så har det inte varit. De tuffaste nätterna har berott på magont, och de har varit få.

Det var en period nyss då hon sov precis hela nätterna från ca 19-20 till 6-7. Helt underbart med tanke på vad krånglig Olivia var när hon var liten. Man kände att man verkligen var värd det nu! MEN nu i några dagar så har Malva vaknat jätteofta och varit ledsen. Man får lägga rätt henne, stoppa in nappen och stå kvar ett tag tills hon somnar om. I natt var vi till och med vakna med henne mellan ca 23:40-02:00. Jag känner mig helt död. Hjälper inte att jag har åkt på en trälig förkylning dessutom.

Jag hoppas innerligt att denna period av vakna nätter beror på att även hon är förkyld och att det vänder snart igen!!

I morgon ska jag med Malva till barnmottagningen. Vi ska följa upp hennes mjölkallergi och så ska de göra en ny allergiutredning. Just för att hon har varit förkyld och rosslig i bröstet sedan födseln. Det ska bli intressant att se vad de kommer fram till. Hon är ju så sjukt infektionskänslig också, så kan vara bra att få denna utredning gjord innan hon ska börja förskolan. Lilla pluttan. Tur att hon trots detta är så otroligt glad och nöjd av sig.

Tittar man på bilder från tiden innan hon började äta mjölkfritt och efter så ser man verkligen vilken skillnad det är. Hon var så smal och liten innan hennes kropp fick den mat den kunde ta till sig och bevara.

Detta togs 10 december och det nedanför togs 16 januari.

Presentation


Jag och min sambo har precis flyttat in i vår nyköpta villa tillsammans med vår lilla hankatt Musse. I mars 2013 beräknas vår lilla parvel komma till världen. Vi njuter av vad livet har givit, ger och kommer att ge oss.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards