Alla inlägg den 5 maj 2013

Av Ida-Marie - 5 maj 2013 18:42

Då var man på väg hem efter en helt underbar helg i Göteborg.

Vi har strosat runt på kungsportsplatsen, kikat på Christoffers före detta balkong på Prinsgatan, ätit god mat på Vinopasta, spenderat 8h på Liseberg (Balder är fortfarande stora favoriten!), ätit god hotellfrukost, och sovit gott i hotellbäddarna.

Vi har haft semester på riktigt allesamman då Olivia sov 6 timmar i sträck i natt. Rena rama lyxen för en morsa som i vanliga fall går upp varannan timma och ammar sin lilla prinsessa. Dessutom hade de en sådan underbar dusch (tropiskt regn) som jag njöt utav länge varje morgon.

Innan vi styrde hemåt så stannade vi till vid Östra sjukhuset där Miranda låg när hon opererades för sitt hjärtfel. Det var både en positiv och negativ upplevelse. Spännande att se allt man bara fått höra om, samt sett på bilder, men kändes hemskt att se alla små som låg där när man vet vad sjuka de är. Dessutom låg canceravdelningen mitt emot. Hemska platser som vi aldrig mer vill återkomma till med tanke på orsaken!

På tal om hjärtfel, så visade det sig ju på ultraljudet att Olivia hade just ett sådant. Det var alltså inget blåsljud. Dock var det inget farligt och läkaren trodde inte att det skulle påverka henne när hon blev äldre. Inget han kunde lova, men hålen som fanns såg ut att stärkas upp av kringliggande muskler, så vi får hoppas på att det räcker! Liknande hjärtfel har tydligen blivit korrigerade av andra när de blivit äldre, men då är det inga större ingepp, så det känns ju skönt. Mammas lilla älskling!

Nu är vi i Gullspång. Möts av blå himmel och en middag hos svärföräldrarna väntar. Inga fel alls.

Presentation


Jag och min sambo har precis flyttat in i vår nyköpta villa tillsammans med vår lilla hankatt Musse. I mars 2013 beräknas vår lilla parvel komma till världen. Vi njuter av vad livet har givit, ger och kommer att ge oss.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards