Alla inlägg den 15 maj 2013

Av Ida-Marie - 15 maj 2013 22:23

Jag inser att jag har haft en otrolig tur här i livet. Jag har fått och får så mycket kärlek. Jag har alltid haft förmånen att vara omgiven av underbara människor.

Nulägesrapport:

Jag har en sambo som jag älskar. Som älskar mig. Han gör allt för vår familj. Han ger mig komplimanger mest hela tiden och jag vet att han alltid kommer att finnas där för mig. Kan inte tänka mig ett liv utan honom.

Jag har en dotter som jag är så nyförälskad i. Min stora kärlek som för var dag som går ger mig mer och mer kärlek tillbaka. Hon ler när hon ser mig, "ropar" efter mig när jag går ifrån henne och somnar skönt i min famn när jag tar upp henne. Hon är min dyrbarast skatt och jag skulle gå sönder om något hände henne.

Vår älskade Musse är den trognaste katt jag haft. Han är verkligen mattes goding. När pappa har Olivia och Musse är inne så vill han ha gostid med matte. Han stryker sig mot mig och pussar mig om och om igen. Ett tag där var jag orolig att det inte skulle fungera nu när vi fått Olivia, men det går bättre och bättre. Skulle bli så ledsen om jag blev tvungen att göra mig av med honom.

Våra familjer runtomkring oss. Hur skulle man klara sig utan dem? Mammor och pappor som ställer upp till tusen. Härliga syskon med respektive som vi älskar att umgås med. Syskonbarn. Älskade!! Efterlängtade!!

Jag har många fantastiska, roliga, galna, mysiga, kärleksfulla, omtänksamma, knäppa, hjälpsamma och älskvärda vänner som jag värderar högt!!

Jag har haft tur. Jag har tur!

Presentation


Jag och min sambo har precis flyttat in i vår nyköpta villa tillsammans med vår lilla hankatt Musse. I mars 2013 beräknas vår lilla parvel komma till världen. Vi njuter av vad livet har givit, ger och kommer att ge oss.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards