Alla inlägg under maj 2013

Av Ida-Marie - 15 maj 2013 22:23

Jag inser att jag har haft en otrolig tur här i livet. Jag har fått och får så mycket kärlek. Jag har alltid haft förmånen att vara omgiven av underbara människor.

Nulägesrapport:

Jag har en sambo som jag älskar. Som älskar mig. Han gör allt för vår familj. Han ger mig komplimanger mest hela tiden och jag vet att han alltid kommer att finnas där för mig. Kan inte tänka mig ett liv utan honom.

Jag har en dotter som jag är så nyförälskad i. Min stora kärlek som för var dag som går ger mig mer och mer kärlek tillbaka. Hon ler när hon ser mig, "ropar" efter mig när jag går ifrån henne och somnar skönt i min famn när jag tar upp henne. Hon är min dyrbarast skatt och jag skulle gå sönder om något hände henne.

Vår älskade Musse är den trognaste katt jag haft. Han är verkligen mattes goding. När pappa har Olivia och Musse är inne så vill han ha gostid med matte. Han stryker sig mot mig och pussar mig om och om igen. Ett tag där var jag orolig att det inte skulle fungera nu när vi fått Olivia, men det går bättre och bättre. Skulle bli så ledsen om jag blev tvungen att göra mig av med honom.

Våra familjer runtomkring oss. Hur skulle man klara sig utan dem? Mammor och pappor som ställer upp till tusen. Härliga syskon med respektive som vi älskar att umgås med. Syskonbarn. Älskade!! Efterlängtade!!

Jag har många fantastiska, roliga, galna, mysiga, kärleksfulla, omtänksamma, knäppa, hjälpsamma och älskvärda vänner som jag värderar högt!!

Jag har haft tur. Jag har tur!

Av Ida-Marie - 7 maj 2013 14:33

Idag gjorde vi debut på öppna förskolan. Eller en utav stans öppna förskolor. Kändes lite knasigt att kliva in och sätta sig när det var såhär underbart väder, men det var mysigt att träffa de andra mammorna och deras små!

Nu sitter jag ute medan Olivia sover i vagnen. Försökte kratta lite löv, men fick inte lämna vagnen. Så nu njuter jag av den stekande solen medan jag vaggar på henne lite då och då. Kan dock inte slappna av helt då Musse leker med en liten mus precis intill altanen. Är rädd att han ska hoppa upp hit med den eller att musen i panik ska springa åt mitt håll. Gaaaah!!

Vettja om jag ska fråga mannen om vi ska grilla ikväll. Man får ju passa på dagar som dessa!

Av Ida-Marie - 5 maj 2013 18:42

Då var man på väg hem efter en helt underbar helg i Göteborg.

Vi har strosat runt på kungsportsplatsen, kikat på Christoffers före detta balkong på Prinsgatan, ätit god mat på Vinopasta, spenderat 8h på Liseberg (Balder är fortfarande stora favoriten!), ätit god hotellfrukost, och sovit gott i hotellbäddarna.

Vi har haft semester på riktigt allesamman då Olivia sov 6 timmar i sträck i natt. Rena rama lyxen för en morsa som i vanliga fall går upp varannan timma och ammar sin lilla prinsessa. Dessutom hade de en sådan underbar dusch (tropiskt regn) som jag njöt utav länge varje morgon.

Innan vi styrde hemåt så stannade vi till vid Östra sjukhuset där Miranda låg när hon opererades för sitt hjärtfel. Det var både en positiv och negativ upplevelse. Spännande att se allt man bara fått höra om, samt sett på bilder, men kändes hemskt att se alla små som låg där när man vet vad sjuka de är. Dessutom låg canceravdelningen mitt emot. Hemska platser som vi aldrig mer vill återkomma till med tanke på orsaken!

På tal om hjärtfel, så visade det sig ju på ultraljudet att Olivia hade just ett sådant. Det var alltså inget blåsljud. Dock var det inget farligt och läkaren trodde inte att det skulle påverka henne när hon blev äldre. Inget han kunde lova, men hålen som fanns såg ut att stärkas upp av kringliggande muskler, så vi får hoppas på att det räcker! Liknande hjärtfel har tydligen blivit korrigerade av andra när de blivit äldre, men då är det inga större ingepp, så det känns ju skönt. Mammas lilla älskling!

Nu är vi i Gullspång. Möts av blå himmel och en middag hos svärföräldrarna väntar. Inga fel alls.

Av Ida-Marie - 3 maj 2013 08:44

Idag är det bästa Millas födelsedag! Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!!

Jag och min lilla familj är nu på väg mot götet. Älsklingen har slängt i en dansbandsskiva, lillan sover sött bredvid mig och jag funderar på om jag ska öppna kexchokladspåsen. Bra början på helgen!!

Av Ida-Marie - 2 maj 2013 11:40

Ja, jag sitter i skrivande stund på toaletten. Lite så man får jobba som småbarnsförälder. Göra flera saker samtidigt för att hinna med!

Valborgsmässoafton 2013 har passerat. Olivias första Valborg. Det blev dock ett fiasko. Ingen orkester på grund av regnet. Instrumenten kunde gå sönder. Ingen brasa på grund av blåsten. Det kunde blåsa mot industriområdet. Suck för dålig planering säger jag!! Men vi hade i alla fall en trevlig, om än ganska kort stund, tillsammans med familjen Lundevall/Lundberg.

Efteråt åkte vi till Laila där vi hade en mysig kväll tillsammans med henne, Elin (innehållande lillkusinen), Alex, Sofie och Rune. Olivia somnade i Lailas knä när hon satt och gungade i gungstolen och sov härligt gött där i två timmar. Haha helskönt tyckte hon!!

Nu är det dags för en tur till Öret och ett lite nervöst besök på Usö. Tror dock att det kommer att gå finfint!

Presentation


Jag och min sambo har precis flyttat in i vår nyköpta villa tillsammans med vår lilla hankatt Musse. I mars 2013 beräknas vår lilla parvel komma till världen. Vi njuter av vad livet har givit, ger och kommer att ge oss.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards