Alla inlägg den 4 mars 2013

Av Ida-Marie - 4 mars 2013 23:30

Från att ligga i soffan och inte ha det minsta planerat, till att få ett par telefonsamtal och hela dagen fylls med trevliga besök och planer.

Milla och Levi dök upp strax efter tolv. Vi myste, busade, stre, åt och tittade på melodifestivalen. När de gick hem strax efter fyra så kom älsklingen hem från jobbet.

Vid halv fem dök Favvo-Malin upp för att säga hej en sväng innan träningen. Det blev ett spännande besök då vi fick bege oss ut på ett rädda-Musse-uppdrag. Grannens hund hade jagat upp Musse i en jättehög tall och nu hade han svårt för att ta sig ner. Jösses... Malin fick hålla i stegen medan Christoffer stod (i bara foppatofflor kan jag tillägga) allra längst upp och sträckte sig för att försöka nå honom. Det tog minsann en stund innan han lyckades få ett bra tag och kunde leverera min lilla älskling till mig. Morr på vovven!!

Precis när Malin skulle åka så kom Madde och Tobben. Det blev ett snabbt hej och sedan var jag tvungen att åka jag med. Hade bestämt träff med Milla i bowlinghallen där Jimmy och hans lag spelade match.

Väl hemma igen så satt mannen min och Tobben med varsin kaffekopp i handen. De har spenderat hela kvällen i, det som ska bli, vårt badrum. Duktiga pojkar! Fixade iordning lite mat till dem och närmre klockslaget 22 så var de både mätta och klara för den här gången.

Matlådor fixade, tvätt hängd och nu ligger vi under täcket för att möta drömmarnas värld!

Tack mina kära vänner för att ni lyckades vända min tråkiga måndag!

Av Ida-Marie - 4 mars 2013 09:34

Jag minns när vi var överlyckliga över att komma under 100 dagar kvar till bf. Nu är vi under 20. Längtar tills vi är under 10 (om hon inte kommer innan såklart).

Av Ida-Marie - 4 mars 2013 08:37

I natt hade jag sammandragningar som gjorde ont långt ner i magen. Tänkte direkt att: NU, nu kanske det är dags. Det blev en, sedan gav det sig! Haha ja hoppet är det ju inga fel på i alla fall.

Nu ligger jag och Musse i sängen och mornar oss. Har sovit, men lite ryckigt, hela natten. Skulle nog kunna sova en stund till. Men vi får se. Är lite hungrig också.

Idag ska jag tvätta och vika in bebiskläder som fick fått efter brorsbarnen! Alltid lika roligt att plocka med de små plaggen.

Presentation


Jag och min sambo har precis flyttat in i vår nyköpta villa tillsammans med vår lilla hankatt Musse. I mars 2013 beräknas vår lilla parvel komma till världen. Vi njuter av vad livet har givit, ger och kommer att ge oss.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards