Alla inlägg under januari 2013

Av Ida-Marie - 16 januari 2013 14:53

...lite för sakta ibland. Ibland tycker jag att det har gått så fort, men vissa dagar är sega alltså. Kan tänka mig att dagarna kommer att gå i slow motion de veckorna jag går hemma själv innan bebis kommer!!

Älsklingen får försöka hitta på små uppdrag till mig om dagarna. Helst roliga och utan allt för stor ansträngning då hehe.

Av Ida-Marie - 16 januari 2013 09:55

Hemma sjuk. Förkyld. Hoppas att det är nattens brist på sömn som får mig att känna mig sämre än jag egentligen är. Vill gärna till jobbet imorn för att fixa lite innan jag går hem med gravidpenning. Vill dessutom inte missa för mkt av sista tiden med de små och arbetskamraterna. Jag blir ju trots allt hemma ganska länge sen. Sjukt!! Har bara morgondagen och tisdag kvar på förskolan. Ledig fredag och kurs på måndag.

Igår fick vi en rundvandring på bb. Hur mysigt som helst! Ville inte gå därifrån. Längtar tills vi ska dit nästa gång eftersom vi då får med oss vår lilla hem.

Nu ska jag försöka sova lite!!


(Längtar efter min man!!!)

Av Ida-Marie - 14 januari 2013 22:31

Just nu lägger var och varannan ut bilder på hembakade semlor. Eller temlor som Ture Sventon sa. Gissa om jag blir sugen? Skulle gärna baka egna för det är ju som godast med hembakade MEN jag orkar nog inte det. Bakade kakor senast idag, så det får vara nog med bakning för denna vecka. Kanske däremot styr förbi ett bageri imorn eftermiddag. Vore bra smaskigt!!

Av Ida-Marie - 14 januari 2013 11:32

Jag sover med idomin varje natt för att slippa torra läppar. Har blivit som ett beroende. Hoppar jag över det några nätter så blir de torra direkt. Det hjälper dock inte med att smörja under nätterna när kölden sätter in. Så fort det blir lite kallare ute så känner jag hur läpparna behöver fukt. Lipsyl går helt bort i min värld. Torkar bara ut och gör problemen värre. Blev dock tipsad (av min svägerska) om denna produkt, som ni kan se på bilden. Har bara använt den en gång hittills, men tror minsann this is it!! Verkar kanon! Så det är ett tips jag kan föra vidare om någon mer har problem med torra läppar!

Av Ida-Marie - 13 januari 2013 13:01

Jag förstår att inte alla dagar kan vara toppendagar, men dessa skitdagar vill jag bara snabbspola förbi.

Igår kändes det så underbart att ha så mycket att se fram emot det här året och så känner jag fortfarande. Men dagarna där emellan kan ju inte alla vara som en dans på rosor. Jag önskar dock att de kunde vara bättre än just denna. Ibland blir det för mycket. Kroppen orkar inte med! Det är tur att jag inte har så många arbetsdagar kvar. Då har jag i alla fall en sak mindre att tänka på.

Idag är det meningen att jag ska på hockey. Christoffer och de har hemmamatch. Sen ska vi till mamma och äta, samt hjälpa henne att skruva ihop en garderob. Nu vet jag dock inte hur det blir. Orken är bortblåst! Vill bara gömma mig under täcket och invänta ny dag. En bättre dag!

Av Ida-Marie - 13 januari 2013 11:36

Helgerna är jobbiga nu för tiden! Jag har för mycket tid att tänka och blir galet stressad över allt som ska vara iordning tills det att bebis kommer. Jobb, hockey med mera tar ju tid från allt annat, så tiden till att ordna med dessa saker blir ju begränsad. Känns som att det är massor att hålla koll på och jag är både stressad, har ont och har dåligt minne just nu. Allt känns snurrigt och magkatarren, sammandragningarna, sant ryggen gör mig påmind om att jag måste varva ner. Stressa mindre, vila mer. Men vet inte hur det ska gå till riktigt?!

Jaja vi får hoppas att det lägger sig snart och att jag snart har kontroll över läget!!

Av Ida-Marie - 9 januari 2013 21:03

Mars låter långt borta!
73 dagar känns som en evighet!
10 veckor KÄNNS SOM SNART! Iiihhh!!!

Bebis rör sig mer och mer för var dag som går. Underbar känsla!!

Har dock mycket jobbiga tankar just nu. Äter jag för mycket? För onyttigt? Vad behöver vi för bebiskläder? Kommer vi att ha nog med bebiskläder? Vi måste köpa en snuttefilt! Vart ska jag hitta den där perfekta snuttefilten som jag letar efter? Vad ska bebis heta? Kommer vi att veta vad hon ska heta när hon föds? Vi har ändå mest "flickkläder"... Tänk om det blir ett charmtroll med snopp istället? Måste vi köpa massa nya kläder då? Har vi tänkt tillräckligt på pojknamn?

Jösses vad tröttsam man kan vara!! Tror det är bra att jag snart går hem. Sover dåligt och tänker för mycket. Behöver tid till att varva ner och planera i min egen takt!

8 arbetsdagar kvar. Sjukt, skönt och lite vemodigt!

Av Ida-Marie - 8 januari 2013 17:21

Igår var första gången tillsammans med föräldragruppen. Det var jag&Christoffer, mina vänner Helena&Micke och ett par till (Madelene och Tommy). Helena och Micke ska ha 15 mars, vi ska ha den 23 mars och det sista paret den 27 mars. Bör intressant att se vilka av oss som faktiskt får först. Kan ju bli vilka som helst egentligen hehe. Mig kvittar det så länge allt går bra och bebistjejen mår bra!!!

Idag har jag haft Sofie, Theo, Noah, Milla och Levi på besök. Fika och full fart på smågrabbarna. Förutom Levi då såklart. Han var mest förskräckt över det som pågick runtom honom haha.

Nu ska här lagas middag. Lax och ris står på menyn. Är vrålhungrig!! Sen ska jag inte bli sen i säng. Öppnar imorn och behöver tid till att samla sömn då den är lite bristande nu om nätterna!!

Presentation


Jag och min sambo har precis flyttat in i vår nyköpta villa tillsammans med vår lilla hankatt Musse. I mars 2013 beräknas vår lilla parvel komma till världen. Vi njuter av vad livet har givit, ger och kommer att ge oss.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards