Alla inlägg under februari 2013

Av Ida-Marie - 20 februari 2013 03:34

Tänk... jag ligger vaken mitt i natten. Ovanligt? Nja, nej inte direkt nu för tiden. Får ta igen det när bebis kommit ut! Eller? Kanske snarare ska se det som ett förberedande inför vad som komma skall.

Denna kära vaken-natt beror på den härliga halsbränna som tar över ibland. Jag är sjukt trött och skulle nog kunna somna på några sekunder om jag väl la huvudet på kudden. Vilket jag inte vågar riiiktigt ännu. Har tagit äckelpäckelmedicin för halsbrännan och den måste få verka innan jag lägger ner mig. Men snart så. Snart ska jag lägga ner mitt huvud på kudden, somna på några sekunder och sova heeeela natten lång.

Av Ida-Marie - 19 februari 2013 23:33

Idag har jag gått i myskläder hela dagen. Underbart skönt faktiskt! Dessutom har jag besökt min mysvän Malin i hennes mysiga villa. Så hela dagen har varit helmysig helt enkelt!! På riktigt!

Bebis har kickat mig i högersidan så att magen höll på att spricka. Nej, så illa var det så klart inte. Det kändes dock som att hon försökte trycka sig ut genom skinnet.

I morgon väntar ett besök hos barnmorskan. Dags att höra lillans hjärtljud igen. Alltid lika härligt och lugnande! Hoppas de tar socker också för den senaste tiden har jag varit så extremt törstig. Sådär så att jag knappt kan släcka den. Drack en liter mjölk och flera glas juice i förmiddags och ändå fortsatte den extrema törsten att smyga sig på. Vatten är ju dock att utesluta för det gör mig bara illamående. Knasigt, men men.. får hoppas att det inte är nåt så dumt som graviddiabetes som drabbat mig. Känns iofs som att det skulle ha brutit ut tidigare i så fall. Men vad vet jag.

Ska luncha på stan med Sara i morgon. Då ska jag dessutom passa på att ta en runda på stan och inhandla lite behövligt. Har till exempel fått för mig att jag behöver nån mer body att ta med till bb. Någon som passar till de andra plaggen vi tänkt ta med. Känner mig inte helt nöjd som det är nu. Hm.. "Köp inte för mkt i början" säger många. Men vad är för mycket då? Nåt mer plagg, innan skrutt är här, blir nog bra!!

Av Ida-Marie - 18 februari 2013 23:14

Idag har det varit en riktig deppdag. Har bara velat försvinna in i en bubbla. En bubbla med lättare luft att andas. Där lugnet övertar känslan av stress och press.

Tvingade mig själv ur soffan under dagen. Tog ett bubbelbad, rakade benen, la i en hårinpackning. Efter det kändes det lite bättre. Lite!

Dagen har känts extremt lång. Mörk och seg och lång. Nu ligger vi dock i sängen redo för att låta denna eländiga kvinna slippa denna eländiga dag.

Sjuklingen snarkar redan bredvid och Musse låg precis så nära mamma (mig, matte, what ever) det bara gick. Han var dock så trött att han knapp vaknade till när jag flyttade bort honom för att kunna vända mig om.

Ska försöka ansluta mig till mina grabbars drömmar nu. Godnatt.

Av Ida-Marie - 18 februari 2013 11:48

I magen finns en liten parvel som i framtiden kommer att kalla mig för mamma.

Det är fortfarande obegripligt.

Jag vet i alla fall att jag redan älskar den lilla i magen och att jag har såå mkt av mig själv att ge till denna människa. Så mycket kärlek som bara väntar på att få omge den lilla.

Längtan tills vi har henne i famnen är enorm nu!!!

Av Ida-Marie - 18 februari 2013 10:53

Idag blir det inte många knop här hemma. Christoffer är hemma sjuker, förmodligen flunsan, och min foglossning är extrem idag. Gör galet ont så snart jag reser på mig. Är aningens svår att gå helt upprätt. Som tur är så har vi inga måsten just idag. Vi får lov att vila! Det knasiga i allt detta är min tokiga rastlöshet. Jag känner mig klumpig och lat av att bara ligga stilla. Men vad gör man? Högst 7 veckor kvar nu!!

Av Ida-Marie - 17 februari 2013 00:04

Tredje inlägget idag. Behöver visst sysselsätta mig med nåt tills magiska sömntrollspöt slår till. Ligger i underslafen, Christoffer ligger ovanför och de andra i rummen bredvid. Alla snarkar och sover. Alla utom jag. Såklart. Till och med bebis börjar lugna ner sig och faller förmodligen snart (och förhoppningsvis) i härlig nattsömn.

Jag känner av magkatarren. Inge vidare skönt alls. Och jag känner mig trött. Kan dock inte somna. Känner mig lite ångestfylld och irriterad. Varför? På vad? Svar på det finnes ej här tyvärr. Det bara är så ibland. Livets stora händelser som påverkar skulle jag tro.

Nä, bäst jag gör ett ordentligt försök nu. Vi ska ju upp i tid imorn för att städa och tacka för oss ännu en gång! Adjöken Sälen, hej vårt kära Karlskoga och hem!

Av Ida-Marie - 16 februari 2013 22:17

I torsdags när jag satt och kikade på mina kära skidåkare, så såg jag en kändis. Vem kunde jag dock INTE komma på. Man, långt grått hår, spetsig näsa och grov göteborgsdialekt. Fick för mig att han skulle vara med i ett rockband. Sökte på Google, men långhårig göteborgare eller långhårig rockkille och så vidare gav inget vidare resultat. Idag försökte jag igen. Sökte på svenska rockband. Kom in på ett forum med olika förslag och vips så fann jag min kändis. Min långhåriga göteborgare heter Mikkey D och spelar alltså i Motörhead. Haha, att jag ens lyckades hitta honom. Det är ju inte direkt ett band jag är välbekant med. Fick gå lite djupare ner i mitt minne och med hjälp av Christoffer så kom jag på vart jag sett honom... Kändisdjungeln. Jaaa visst var han med där. Så, då var det gåtan löst. Skönt!

Av Ida-Marie - 16 februari 2013 16:05

I torsdags gick vi till pulkabacken. Det åktes stjärtlapp och snowboard. Själv stod jag nedanför backen och skrattade åt nedfarande vuxna och barn. Armar och ben åt alla håll och kanter haha. Mysig kväll!

I fredags så var det dags att lära barnen åka slalom. Är otroligt imponerad av dem båda. Speciellt William som for nerför backen utan rädsla och med en väldig nybörjartalang. Christoffer är så otroligt bra med barnen att jag fick kämpa emot gravidhormonerna hårt. Höll på att börja snyfta där mitt bland allt folk haha. Det är både William och (kanske främst) Mirandas nya idol. Christoffer och Miranda låg och myste med en bok igår eftermiddag. Tränar inför papparollen? Kommer att gå galant det där. Ser jag det!

Idag stannade jag hemma i stugan medan de andra for till och i backen. De kom hem vid lunch och därefter åkte de tillbaka igen. Nu är dock mannen min hemma. Han har somnat till här i soffan. Utslagen av helgens aktiviteter, men också lite förkyld och eländig. William är genomförkyld och hostar som en tok, så både jag och Christoffer känner oss lite hängiga. Får hoppas att det blåser snabbt förbi. Christoffer har varit sjuk så mkt på sista tiden och att, som mig, vara gravid och förkyld är verkligen ingen höjdare. Nej, helst hoppar vi över det just nu, tack!

Ikväll blir det melodifestivalen, SÅKLART, och en stor skål med godis! Ahm!!

Presentation


Jag och min sambo har precis flyttat in i vår nyköpta villa tillsammans med vår lilla hankatt Musse. I mars 2013 beräknas vår lilla parvel komma till världen. Vi njuter av vad livet har givit, ger och kommer att ge oss.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards