Alla inlägg under februari 2013

Av Ida-Marie - 7 februari 2013 21:11

Veckorna går bra segt när man går hemma såhär. Vecka 34 (33+4) nu. Kom igen dagarna... rulla på! (I alla fall tills hon är här, sen kan det sega till sig igen hehe)

Av Ida-Marie - 7 februari 2013 19:22

Idag har vi shoppat loss... på Apoteket. Japp, nu börjar vi förebereda för för bebisens ankomst fullt ut. Fortfarande saknar vi en del, men måste slappna av lite och inse att affärerna finns kvar även efter förlossningen. Man är ju så galet ny i detta och vi vill nog gärna vara så förberedda vi bara kan!!

När vi kom hem, efter vår shoppingtripp, så drog vi igång med Tacos. Insåg mitt i matlagningen att vi missat att köpa riven ost. Jaja det kunde jag väl klara mig utan då. När vi dock insåg att vi dessutom glömt crème fraîche, ja då fick kvinna nog. Bröt nästan ihop bara av tanken på att äta Tacos utan crème fraîche. Men så dök mannen i mitt liv, räddaren i nöden, upp. Han slängde sig ut i hallen, drog snabbt på sig ytterkläderna, försvann ut genom dörren och kom tillbaka med riven ost och CRÈME FRAÎCHE. Dä ä kärlek dä!!! Hihi

Nu... ett varmt bad innan läggdags!

Av Ida-Marie - 4 februari 2013 23:24

Ibland är livet braaa härligt!!

Förutom en ny dörr och nya vita uttag så är renoveringen av barnrummet klar. Vi har dessutom börjar möblera. (Bilder kommer såklart när allt är klart) Underbar känsla. I morgon ska jag börja stryka lite av de tvättade kläderna och vika ner dem i parvelns byrå. Myyyys!!!

Eftersom byrån i hallen försvann till den lilla, så köpte vi oss en ny möbel. Även den skruvades samman idag.

Nu ska jag göra min älskade Musse besviken och flytta över mig på sidan. Här ligger vi gärna så nära som bara går förstår ni!!! Mysigt, men den gravida kvinnan kan inte ligga särskilt länge på rygg. Har en liten i magen som protesterar då.

Godnatt!!

Av Ida-Marie - 3 februari 2013 23:55

Jag är i och för sig vilsen överlag just nu, men dagarna och veckorna flyter samman tycker jag. Jag utgår för tillfället från graviditetsveckor. Inte vanliga veckor, dagar eller datum. Därför får jag nu vara extra noga med att kika i min almanacka regelbundet.

Jag och Christoffer konstaterade precis att det inte är jättelänge kvar tills jag fyller år. Hela 28 stycken (faktiskt). Frågan är dock om detta årets födelsedag kommer att försvinna i uppmärksamheten kring någon annan. Kanske delas den med en liten parvel, eventuellt i alla fall firas på bb. Kanske har den lilla precis kommit så att man glömmer av födelsedagen eller så orkar jag helt enkelt inte med något firande eftersom jag bara väntar på att få åka in och förlösa mitt barn. Ingen som vet! Återstår att se!

Nu ska jag försöka sova. Låta 48 dagar kvar till bf förvandlas till 47.

Av Ida-Marie - 3 februari 2013 18:52

...växer det nog fram en hemmafru inom mig.

Idag har Christoffer och Alexander lagt golv i lillans rum. Blev kalasbra! Nu ska det bara inhandlas lister som ska sättas upp. Sedan får jag äntligen börja inreda. Kunde dock inte motstå frestelsen att börja lite smått. Idag har nämligen Mamsen varit på besök. Vi har beställt gardiner & prydnadskuddar, sorterat bebiskläder och skruvat samman spjälsängen.

Dessutom tvättar jag bebiskläder (dockkläder??) och virkar små skor till vårt lilla frö. Om hon kommer att kunna använda skorna eller om de får stå som prydnad i hennes rum, det återstår att se. Har minsann aldrig virkat förut hehe.

Nu ska jag förflytta mig till köket för att laga lite mat. Slår till med en riktig lyxmåltid. Makaroner och falukorv. Göttigt!!

Av Ida-Marie - 2 februari 2013 10:01

Ser fram emot den här lördagen!!!!!

Frukostmys med min sambo och sprattelfia i magen.

Mys med tjejerna!!

Lite bebispyssel tillsammans med den blivande mormodern.

Middag och mys hemma hos svärföräldrarna tillsammans med Mamsen och eventuellt Elin&Alex.

En snabbvisit på Irene och Johans 75- års kalas/fest (helt beroende på klockslag och ork).

Känns som att det är svårt att inte vara nöjd efter denna dag. Möjligtvis trött haha, men NÖJD och LYCKLIG!

(Bjöd idag på en "gammal" bild. Liten mage, mammas underbara Musse)

Av Ida-Marie - 1 februari 2013 10:27

Ja det stämmer i alla fall när man inte mår helt bra. Kursen idag började 8.00 När vi bröt för kaffepaus vid 9.30 så gav jag upp. Hade då kämpat i 1 1/2 h för att behålla koncentrationen någorlunda. Känner mig alldeles yr, svullen och illamående. Blev en bilfärd hem och direkt i säng. Ligger nu här och försöker tänka bort ett tungt huvud, rinnande ögon och illamåendet då såklart. Hoppas att lite vila ska hjälpa. Känns i alla fall skönt att vara hemma. Finns inget värre än att må dåligt i en sal med människor man knappt vet vilka de är. Ännu bättre hade det varit om Christoffer hade varit hemma. Hade nog behövt en klapp på ryggen, en kram eller en puss på pannan just nu. Det är inte alltid en dans på rosor att vara gravid MEN jag skulle inte byta bort det för allt i världen! (bara det är över snart haha)

Nu blir det till att försöka blunda en stund. Räknar med att vakna pigg och med ny energi så att jag kan umgås med mina vänner som det var tänkt!!

Av Ida-Marie - 1 februari 2013 06:25

Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen. Allra sista arbetsdagen idag skulle man kunna säga. Har kurs mellan 8-12. Hoppas det var värt att tacka ja till. Har sovit hyfsat bra, så jag hoppas att energin ska hålla i hela dagen. Har ett barnrum som ska målas och så sen. Det sköter iofs mannen min, men jag tänkte nog börja tvätta barnkläderna.

Eftermiddagen ska spenderas, antingen med Milla och Levi, eller med Thomas (barndomskompis). Det återstår att se när Thomas hör av sig. Han är ju inte hemma så ofta så det vore ju roligt att se honom.

Neeej, nu ropar Christoffer att det är is på rutorna. Bäst jag startar bilen i tid så jag slipper skrapa. Det är lite bökigt när man är kort och tjock hehe.

Ha en bra fredag mina kära!!

Presentation


Jag och min sambo har precis flyttat in i vår nyköpta villa tillsammans med vår lilla hankatt Musse. I mars 2013 beräknas vår lilla parvel komma till världen. Vi njuter av vad livet har givit, ger och kommer att ge oss.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards