Alla inlägg under februari 2013

Av Ida-Marie - 23 februari 2013 16:20

Känner mig yr av trötthet. Somnade om efter halv sju i morse och vaknade igen vid nio. Försöker vila nu, men det är visst helt omöjligt! Går bara inte att somna.

Skulle vilja få upp hyllor och tavlor i barnrummet, men jag har absolut INGEN ork! Ska tvinga mig själv att vila (helst sova) till klockan 17. Sen sätter vi igång. Vill inte slösa bort heeeela lördagen på absolut slöhet!

Av Ida-Marie - 23 februari 2013 04:32

Ursäkta den negativativitet som kanske är ganska återkommande på denna blogg. Låter nog ofta värre än vad det är. Men nu måste jag bara få släppa lös på min inre irritation och bitterhet!

Jag har nu legat vaken i 2 timmar. Kommer förmodligen inte att somna än på ett tag. Skulle vilja ha ett glas mjölk, men tycker inte om att smyga ner alldeles själv på natten. Speciellt inte när jag hela tiden får för mig att det kommer ljud från nedervåningen som om ngn ska försöka ta sig in (ren inbillning pga alla inbrott som varit).

Christoffer ligger och sover jättetungt och skönt bredvid mig. Stör mig på varje andetag (bitter som sagt). Han sa att jag gärna får väcka honom i natt om jag inte kan somna. Det har jag dock inte hjärta till. Och vad hjälper det? Då är vi ju två som inte får sömn.

Så till ytterligare en sak. Är med i en mamma-grupp på fb och jag tycker att fler och fler får sina underbara små i famnen. Andra har känningar, sd, loss av slempropp, får hinnsvepningar och så vidare. Jag känner inget sånt. Lite sammandragningar när jag varit igång, men det har jag ju haft länge. Innebär detta att jag kommer att gå över tiden? Tiden ut kanske till och med? Suck! Har haft den inställningen hela tiden, att gå fullt ut... Men just nu, just i natt, just i denna trötthet och irritation blir jag tokless på bara tanken!

Usch vad jag inte tycker om denna bittra och irriterade sida av mig själv. Behövde dock få ut det! Tänker vakna med en helt annan inställning. Så det så!

Av Ida-Marie - 23 februari 2013 02:47

Om hon är redo så kan hon få komma nu! Nu har vi nämligen en bilbarnstol att ta henne hem i. Eller babyskydd som det så knasigt heter. Why? En Akta Graco Logico S kom vi hem med. Nedsatt till extrapris dessutom. Det är ju perfekt!

Blev ju dessutom lite smått och gott på IKEA. Bland annat lite lampor till barnrummet som jag tänkte att vi skulle få upp under morgondagen (idag!). Vore lysande!

(Hihi... natthumor på hög nivå?!?!)

Jag köpte en ny mammatröja häromdagen. Den kommer jag nog att bo i den närmsta tiden. Superskön! Kan bli en till i annan färg om jag tar mig mot centrum till veckan.

Av Ida-Marie - 22 februari 2013 02:21

Hej min kära blogg och trogna nattvän! Då var vi här igen. Vakna med krämpor och funderingar. Har fortfarande ont i magen och nyser dessutom så att hela jag studsar omkring här i sängen. Hoppas innerligt på att det inte är magsjuka, men om inte, så vad är det då? Obehagligt är det i varje fall. Förkylningssymptomen känner jag i alla fall igen. Det är en förkylning på gång!

Det har varit en hel del inbrott runtomkring i stan. Till och med på vår egna kära gata. Vaknade förut av att jag tänkte på det (och förmodligen hade drömt om det). Knasigt nog fick jag upp massa låtsnuttar i huvudet:

"Spring för livet, om det har dig kärt..." (Sara Varga)
"Ingen kommer här fram, här fram..." (Bro, bro breja)

Och så såg mig själv jaga ut bovarna med en kofot i handen. Haha... låter troligt. Jag som är så skraj av mig. Men vem vet, det kanske döljer sig en tuff brud bakom detta lilla oskyldigt mesiga utseende!!

Jaha nähä... får man sova nu?

Av Ida-Marie - 21 februari 2013 23:12

Glass är superskönt för en ond hals. Det är dock inte det bästa för någon som är lite känslig mot laktos. Ibland går det bra, ibland går det mindre bra. Idag gick det mindre bra. Får skylla mig själv. Helt och hållet. Men det var ju gott i alla fall!

Av Ida-Marie - 21 februari 2013 15:18

Vaknade med halsont och nu verkar det bara vilja bli värre och värre. Känns i hela kroppen att det är nåt på gång. Jag som trodde att jag hade klarat mig nu när mannen i huset blivit frisk igen. Attans. Ska VILA ordentligt idag och imorn så att det kanske sveper förbi som en nysning bara. Vore skönt. Har planer på att åka till Ikea imorn. Vill inte behöva ställa in den trippen.

Jaja, idag har jag i alla fall fått snusa lite bebis. Jättesöt liten tös. Blir ju att man längtar lite extra efter sin egen när man håller en sån där liten skit. Skrutt!

Hm.. vila var det ja. Ska nog lägga mig i sängen en sväng så att jag kan somna till!

Av Ida-Marie - 21 februari 2013 09:36

Trött kvinna som sitter kvar i sängen och samlar kraft till att resa på sig! Idag kommer Madde, en tjej som jag pluggade på uni med, och hennes dotter Julia. Julia är född i början på januari, så det blir lite bebismys!

Insåg precis att jag inte har så mycket att bjuda på. Förhoppningsvis finns det några kakor kvar i frysen, annars får jag erbjuda dn frukt till hennes kopp te. Tycker minsann det är skönt om man kanske inte behöver frossa sötsaker varje gång man besöker någon/någon besöker en. Då skulle gravidkilona gödas mer än nödvändigt, vilket ej behövs. Måste ändå säga att jag blev glad när jag ställde mig på vågen igår. Förra gången hade jag gått upp ca 14 kilo. Nu visade vågen +13,5. Skönt! Fortsätt gärna så!!

På tal om sötsaker så känner jag ändå att jag vill fylla upp frysen inför bebisens ankomst. Jag vill ha ngt att bjuda våra eventuella gäster på. Betyder ju inte att jag måste smocka i mig varje gång. Funderar på att baka bullar i helgen. Tror jag vill ha mannen hemma då jag ibland behöver hjälp när inte ryggen orkar. Tar ju sin tid med bullar. Hm... men vad ska jag mer baka och frysa ner? Kom gärna med smidiga och goda tips!

Nu ska facet på så att jag ser någorlunda vaken ut!

Av Ida-Marie - 20 februari 2013 23:14

BM i förmiddags. Magen mättes till 33 cm (hm..kan ha varit 34). Blodtrycket låg på 128/40, sockret på 6,4 och lillans hjärtljud slog i 146 slag/minut. Hon ligger nedåt, men huvudet är lite ruckbart ännu. Kommer säkert att fixera sig snart trodde barnmorskan. Vi får väl se på mitt nästa besök den 6/3.

Lunchen med Sara gick snabbt som tusan. Hade så mkt att prata om och trevligt var det minsann. Njöt av att få komma ut lite bland folk också. Blir lätt att man stannar kring hemmaplan när man inte mår helt hundra i kroppen. Små utflykter är dock behövligt!

Shoppade lite nödvändigheter på stan innan jag for hemåt. Dessutom fann jag en onepiece som var oemotståndlig för en sådan som mig. Blev tvungen att skicka en bild till Christoffer och när han skrev att jag skulle köpa den.. Ja då köpte jag den ju såklart!!

Fick flera frågor på stan (kassörskor) angående när det var dags och om vi visste kön. En väldigt trevlig kvinna på Apoteket tyckte att jag hade pojkmage. Hon hade nämligen fött tre pojkar och sett ut som mig varje gång. Haha, ja det återstår att se då i så fall. Blir en pojk i rosa kläder den första tiden. Men vad gör väl det!

Presentation


Jag och min sambo har precis flyttat in i vår nyköpta villa tillsammans med vår lilla hankatt Musse. I mars 2013 beräknas vår lilla parvel komma till världen. Vi njuter av vad livet har givit, ger och kommer att ge oss.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards